Jaguar Kimman Hillegom
 

Het Jaguar gamma

Zes modellen, één DNA, onmiskenbaar Jaguar.

Onze Jaguar SUV's E-PACE, F-PACE en I-PACE hebben een ruime vijfdeurs-carrosserie, hoge zitpositie en overwegend vierwielaandrijving. Daarmee zijn ze een fantastische keuze voor iedereen die praktische functionaliteit voor dagelijks gebruik wil combineren met dynamische prestaties.

De I-PACE is de eerste volledig elektrische Jaguar en biedt een onmiskenbaar, sportief rijgedrag zonder uitlaatemissies. Met vierwielaandrijving, sublieme prestaties, een ruime actieradius en een onvergelijkbaar design is het geen wonder dat onze elektrische SUV is uitgeroepen tot World Car of the Year 2019.

Jaguar sedans bieden een karakteristieke mix van stijl, ruimte en sportieve prestaties. De XE en XF bieden een riant interieur, een lang en laag exterieurdesign en een royale kofferruimte. Een sedan biedt een fantastische combinatie van verfijning en ruimte. Dit maakt deze carrosserievorm tot een geliefde keuze voor zowel zakelijke rijders als gezinnen.

De F-TYPE is de volboed sportauto van Jaguar. Coupé of Convertible? Elke keuze is de juiste. Beide modellen hebben hun eigen, unieke karakter, een opwindend prestatiepotentieel, state-of-the-art handling en een op de bestuurder afgestemde rijbeleving. Het resultaat is een absoluut gevoel van vrijheid.

Ontvang een offerte

Hebt u interesse in één van onze wagens? Vul het formulier in om een offerte te ontvangen.

Gelieve een voornaam in te geven
TRANS_TUSSENVOEGSEL_PATTERN_TITLE
Gelieve een achternaam in te geven
Het opgegeven e-mailadres is foutief
Het opgegeven GSM-nummer is foutief
Door het selecteren van onderstaande vakjes geeft u toestemming om marketingcommunicatie (nieuwe producten, evenementen, aanbiedingen, …) te ontvangen van Jaguar Land Rover. Meer informatie over onze Privacy Policy vindt u hier.

Velden met een * zijn verplicht.